Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

ZELENINOVÝ GULÁŠ

0.0
ZELENINOVÝ GULÁŠ

Potřebné ingredience

maso na kousky buď hovězí nebo vepřové(lepší hovězí)
1cibule
3stroužky česneku
4 větší brambory
3lžičky čer.papriky sladké
1lžička pálivé červ.papriky
1lžička majoránky
1sklenice zeleninového leča
1masox
mouka na zahuštění,sůl, pepř,magi

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostičky,cibuli také a zpěníme ji na oleji, maso orestujem,přidáme masox,papriku,majoránku,sůl,pepř,česnek a podlejeme vodou,maso necháme dusit do poloměka.Když už je maso měkčí,přidáme syrové brambory nakrájené na hranolky a vlejem také hned celou sklenici leča.Vaříme do úplného změknutí masa i brambor,pak guláš dohustíme moukou rozkvrdlanou ve vodě(já ještě přecedím,abych neměla hrudky),a dohustíme jak máme rádi guláš hustý.Vypnem a dochutíme.Když je lečo dobře ochucené není ani potřeba chutit,guláš dostane výbornou chuť,záleží na jakou sklenici narazíte v obchodě.Já dělám vždy ten největší hrnec co mám a během dvou dnů je guláš pryč,je to výborný oběd i večeře.Kdo má rád může k tomu přikusovat čerstvý chléb.Přeji dobrou chuť!!!!!
PS: písněte jak vám chutnal !!!!!!!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie